Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wild snelste in Ronde van Yorkshire

Wild snelste in Ronde van Yorkshire

RoadToRio

Cheer!

DONCASTER - Kirsten Wild heeft de Ronde van Yorkshire op haar naam geschreven. De 33-jarige wielrenster van Hitec Products was na 135 kilometer in Doncaster de snelste in de eindsprint en boekte zo haar vierde zege van het seizoen.

Deel dit artikel op social media

Wild klopte op de streep Lucy Garner en Floortje Mackaij en legde beslag op een premie van 15.000 pond (19.200 euro). Dat is opmerkelijk genoeg meer dan de winnaar bij de mannen opstrijkt, ook al moeten die drie dagen op rij aan bak. Vrijdag won Dylan Groenewegen de eerste etappe.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kirsten aan!