Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WB-zege schutter Schloesser in Shanghai

WB-zege schutter Schloesser in Shanghai

RoadToRio

Cheer!

SHANGHAI - Handboogschutter Mike Schloesser heeft op het WB-toernooi van Shanghai de eindstrijd van het niet-olympische onderdeel compound gewonnen. 'Mister Perfect' won in een matig duel van de Turk Demir Elmaagli: 139-135.

Deel dit artikel op social media

Schloesser, die eerder deze week nog zijn eigen wereldrecord verbeterde, had het vizier niet op scherp staan. Hij liet veel lage scores noteren, maar kwam daarmee weg omdat ook Elmaagli verre van perfect schoot.

De Turk liet zelfs een keer nul punten noteren. Peter Elzinga greep naast het brons. In de strijd om de derde plaats verloor hij met 145-141 van de Australiër Michael Brosnan.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!