Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Regen en sneeuw treft Sijsling in München

Regen en sneeuw treft Sijsling in München

RoadToRio

Cheer!

MÜNCHEN - Igor Sijsling gaat woensdag opnieuw de baan op voor zijn duel met Marco Cecchinato in de eerste ronde van het ATP-toernooi in München. Vanwege regen en sneeuw in Beieren werd de wedstrijd gestaakt op 3-1 in het voordeel van de Amsterdammer.

Deel dit artikel op social media

Sijsling speelde één keer eerder tegen Cecchinato. Dat was twee jaar geleden in Rome en toen won onze landgenoot in twee sets. De winnaar van het duel neemt het op tegen Gaël Monfils.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Igor aan!