Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rachel Klamer moet in ‘thuisland’ even passen

Rachel Klamer moet in ‘thuisland’ even passen

Cheer!

KAAPSTAD - Rachel Klamer heeft zondag geen vervolg kunnen geven aan haar vijfde plaats van twee weken eerder in Australië. In Kaapstad Zuid-Afrika, haar tweede vaderland, werd ze 22e in de vierde World Triathlon Series van het seizoen. Ze finishte op 1.13 minuut van winnares Non Stanford. De Britse hegemonie was groot, want achter Stanford werd Jodie Stimpson tweede en Vicky Holland zesde.

Deel dit artikel op social media

Ondanks goede klasseringen heeft Stimpson zich niet eens geplaatst voor de Spelen in Rio. Dat is Rachel Klamer al wel gelukt. Over drie weken moet blijken of Maaike Caelers zich nog bij de Oranje-ploeg voor Rio kan voegen. Meest actieve triatlete in Kaapstad was de Bermudaanse Flora Duffy, die bij het fietsen solo op kop reed en alsnog derde werd.

Zondag 24 april: World Triathlon Series, Kaapstad 
750 m. zwemmen-20 km. fietsen-5 km. lopen

Vrouwen :
1.Non Stanford (Gbr)                                    59.48
2.Jodie Stimpson (Gbr)                                  59.55
3.Flora Duffy (Ber)                                        59.58
4.Anne Haug (Dui)                                      1.00.06
5.Kirsten Kasper (Vst)                                1.00.07
6.Vicky Holland (Gbr)                                1.00.14
22.Rachel Klamer                                        1.01.01

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Rachel aan!