Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Pittige loting voor handballers

Pittige loting voor handballers

RoadToTokyo

Cheer!

OOSTERBEEK - Bij de loting voor de kwalificaties voor het EK van 2018 in Kroatië zijn de Nederlandse handballers gekoppeld aan pittige tegenstanders.

Deel dit artikel op social media

Oranje stuit in groep 1 op Denemarken, Hongarije en Letland, respectievelijk de nummer drie, acht en 37 van de Europese ranglijst. De winnaars, nummers twee en de beste nummer drie van zeven groepen komen samen met gastland Kroatië uit op het EK-eindtoernooi.

De eerste kwalificatiewedstrijden staan voor november op de rol. De handballers wacht eerst nog de zware play-off voor deelname aan het WK 2017 in Frankrijk. In juni moet het daarin in een thuis- en uitwedstrijd Polen zien te verslaan.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!