Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Paratriatleet Sjaak van den Berg elfde in Australië

Paratriatleet Sjaak van den Berg elfde in Australië

Paralympisch RoadToRio

Cheer!

PENRITH – Paratriatleet Sjaak van den Berg is elfde geworden tijdens het World Paratriathlon Event in Penrith. De Nederlander slaagde er in de Australische stad niet in om een rol te spelen in de top van het klassement.

Deel dit artikel op social media

Van den Berg kwam na het zwemmen als negende uit het water en wist zijn achterstand op de top van het klassement tijdens het wielrennen en hardlopen niet meer goed te maken. De overwinning in Penrith ging naar de Brit George Peasgood, voor de Rus Alexander Yalchik en Carlos Rafael Viana (Brazilië).

Kwalificatie
Het World Paratriathlon Event in Penrith was voor de triatleten belangrijk in jacht op ranglijstpunten voor kwalificatie voor de Paralympische Spelen. De komende maanden krijgen de sporters, waaronder Van den Berg, nog een paar kansen om punten te scoren om zich te plaatsen voor Rio 2016.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sjaak aan!