Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlandse boksers winnen Duitse titel

Nederlandse boksers winnen Duitse titel

RoadToRio

Cheer!

POTSDAM - Boksers Peter Müllenberg, Enrico LaCruz en Max van der Pas zijn met het boksteam van Motor Babelsberg Duits kampioen geworden door in Potsdam de Boksclub Nordhausen te verslaan.

Deel dit artikel op social media

LaCruz won met 3-0 van de Pool Radomir Obrusniak, Van der Pas met 3-0 van Ibrahim Diallo en Mullenberg met 3-0 van Ibrahim Bazuev.

Peter Müllenberg, Enrico LaCruz en Max van der Pas maken deel uit van de Nederlandse delegatie die deze week vertrekt naar het Turkse Samsun op te proberen zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen.

Dinsdag en woensdag traint de voltallige selectie met Roy Korving, Nouchka Fontijn en Alicia Holsken op Papendal. Dinsdag om 16.00 uur geeft de ploeg op Papendal een persconferentie waarbij ook de coaches Hennie van Bemmel en Abdul Fkiri aanwezig zullen zijn.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Enrico, Max en Peter aan!