Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Narrow escape voor Piek en Arends op EK

Narrow escape voor Piek en Arends op EK

RoadToRio

Cheer!

LA ROCHE SUR YON - Het Nederlandse badmintonduo Jacco Arends en Selena Piek kende een moeizame start op het EK in het Franse La Roche-sur-Yon. Met moeite wisten Piek en Arends de tweede ronde te bereiken. Uiteindelijk waren ze toch nog te sterk voor de Oekraïners Gennadi Natarov en Natalja Vojtsech. Met de 20-22, 21-14 en 22-20 winst, zijn Piek en Arends zeker van de tweede ronde.

“Wow, dit was maar een nipte winst zeg. Zeker niet onze mooiste wedstrijd. Maar goed, winnen is winnen.” aldus Piek.

Arends: “Het was niet het niveau wat we wilden laten zien. Op sommige momenten kregen we geen vat op de wedstrijd, maar aan het eind wisten we gelukkig toch de winst naar ons toe te trekken.”

De andere Nederlanders die vandaag het veld betraden, wisten de eerste ronde niet te overleven. Ruben Jille en Iris Tabeling verloren van het Deense duo Mathias Christiansen en Lena Grebak met 21-19 21-19 en Erik Meijs redde het niet tegen de Fransman Lucas Claerbout: 21-18 21-16.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Selena en Jacco aan!