Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten elfde op Spaans Open na prima eerste ronde

Luiten elfde op Spaans Open na prima eerste ronde

RoadToRio

Cheer!

SAN ROQUE - Joost Luiten heeft een prima eerste ronde van het Spaans Open in San Roque gelopen. De Zuid-Hollander maakte op de baan van Valderrama drie bogeys en vier birdies en staat elfde met 70 (-1).

Deel dit artikel op social media

Alexander Levy is de eerste koploper. De Fransman was goed voor zeven birdies en twee bogeys (66). Levy heeft een slag voorsprong op vier spelers, onder wie de Britten Andrew Johnston, de enige van de 143 deelnemers die bogeyvrij bleef, en titelverdediger James Morrison.

Toernooigastheer Sergio Garcia liep een matige openingsronde. De Spanjaard, die voor de twaalfde keer meedoet, in 2002 zegevierde en slechts eenmaal buiten de toptien eindigde, is 54ste (+3).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!