Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kunstrijdster Wories plaatst zich op WK voor finale

Kunstrijdster Wories plaatst zich op WK voor finale

EK en WK

Cheer!

Kunstrijdster Niki Wories heeft zich bij de WK in Boston geplaatst voor de finale. De 19-jarige nationaal kampioene kreeg voor haar korte kür 49,86 punten en dat bleek net voldoende voor een klassering bij de beste 24. 

Deel dit artikel op social media

Wories eindigde op de WK van vorig jaar nog  als 32ste. Bij de EK slaagde ze er eerder dit jaar ook al in zich te plaatsen voor de finale. Daarin eindigde ze als twintigste. In Boston wist ze haar persoonlijk record (51,29) net niet aan te scherpen, maar staat ze zaterdag wel in haar tweede grote finale.

Wories hoefde slechts tien Europese rijdsters voor zich te dulden en hield onder anderen de nummers zes, negen, tien en elf van de laatste EK achter zich.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!