Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kuitblessure nekt Raymaekers in marathon Rotterdam

Kuitblessure nekt Raymaekers in marathon Rotterdam

RoadToRio

Cheer!

ROTTERDAM - Koen Raymaekers heeft moeten opgeven bij de marathon van Rotterdam. De 36-jarige atleet was aan de start verschenen met als doel onder de olympische limiet (2 uur en 11 minuten) te finishen, maar na 32 kilometer hield hij het vanwege een kuitblessure voor gezien.

Deel dit artikel op social media

"In het begin liep ik best relaxed. Maar iets over de helft begonnen mijn kuiten op te spelen. Dan merk je dat je niet meer bezig bent met het volgen van je groepje, maar meer met je kuiten. Ik heb nog geprobeerd om door te gaan. Maar ik had niet op een goede manier kunnen finishen vandaag."

Raymaekers kampt al langere tijd met een kuitblessure. "Ik hoop me nog te kwalificeren voor de halve marathon, maar eerst moet ik maar naar mijn kuit laten kijken, want die zit al een tijdje dwars." De Europese kampioenschappen atletiek worden georganiseerd in Amsterdam op 6 juli en duren tot 10 juli.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!