Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers spelen tegen Argentinië in openingswedstrijd Rio

Hockeyers spelen tegen Argentinië in openingswedstrijd Rio

RoadToRio

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Nederlandse hockeymannen openen het hockeytoernooi op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro op 6 augustus tegen Argentinië. Een dag later spelen de vrouwen hun eerste duel tegen Spanje.

Deel dit artikel op social media

De hockeymannen zitten in groep B en treffen daarin naast Argentinië ook Duitsland, India, Ierland en Canada, zo bleek woensdag bij de publicatie van het speelschema.

De Nederlandse vrouwen, regerend olympisch kampioen, nemen het in de poulefase op tegen Nieuw-Zeeland, China, Duitsland, Zuid-Korea en dus Spanje.

De finale voor mannen is op donderdag 18 augustus, de vrouwenfinale is een dag later.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Valentin, Robbert, Sander, Seve, Pirmin, Mink, Bob, Jeroen, Mirco, Rogier, Billy, Glenn, Thierry, Robert, Lars, Jelle, Niek, Sander, Bjorn, Hidde, Jaap, Roel, Max, Sam, Constantijn, Laura, Marloes, Eva, Michelle, Maartje, Ginella, Frederique, Maria, Roos, Jacky, Maartje, Laurien, Ellen, Carlien, Lidewij, Naomi, Larissa, Caia, Anne, Kelly, Joyce, Xan, Valerie, Willemijn en Margot aan!