Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Herlings ook de sterkste in Argentinië

Herlings ook de sterkste in Argentinië

Cheer!

NEUQUEN - Motorcrosser Jeffrey Herlings heeft ook de vierde grand prix van het seizoen gewonnen. De Brabander kwam in Neuquen (Argentinië) in zowel de eerste als de tweede manche als eerste over de streep.

Deel dit artikel op social media

Door de zege gaat Herlings nog steviger aan de leiding in het klassement van de MX-2 klasse. De coureur van KTM heeft een voorsprong van 48 punten op de Zwitser Jeremy Seewer.

Twee weken geleden boekte Herlings zijn vijftigste GP-overwinning en schaarde hij zich daarmee in een illuster rijtje. De laatste twee jaar liet de tweevoudig wereldkampioen de wereldtitel door fysieke malheur glippen. Hij is dit seizoen hard op weg een derde mondiale titel aan zijn palmares toe te voegen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!