Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase verliest in kwartfinale Boekarest van Verdasco

Haase verliest in kwartfinale Boekarest van Verdasco

RoadToRio

Cheer!

BOEKAREST - Robin Haase is in de kwartfinales van het ATP-toernooi in Boekarest uitgeschakeld. De Hagenaar ging in twee sets onderuit tegen Fernando Verdasco.

Deel dit artikel op social media

Haase moest met 7-6 (6) en 6-3 zijn meerdere erkennen in de Spaanse routinier. De 32-jarige Spanjaard, de nummer 86 op de wereldranglijst, speelt in de halve finales tegen zijn landgenoot Guillermo Garcia-Lopez.

Haase maakt in de eerste set een break achterstand ongedaan. In de tiebreak was Verdasco echter de sterkste, 8-6. In de tweede set werd Haase bij een stand van 4-3 gebroken. Verdasco maakte het daarna op eigen service af.

Haase stond voor de tweede keer dit jaar in de kwartfinales van een ATP-toernooi. In het Mexicaanse Acapulco schaarde de nummer 64 van de wereld zich ook bij de laatste acht, maar verloor hij uiteindelijk van Aleksandr Dolgopolov.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!