Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase maakt na tumultueuze periode rentree in Monte Carlo

Haase maakt na tumultueuze periode rentree in Monte Carlo

RoadToRio

Cheer!

MONTE CARLO - Robin Haase maakt komende week zijn rentree op de ATP-tour en doet dat op het masterstoernooi in Monte Carlo. De Hagenaar, die in het prinsdom een qualifier treft, kwam de voorbije weken door een knieblessure niet in actie.

Deel dit artikel op social media

Haase speelde zijn laatste wedstrijd begin maart in Indian Wells, waar hij in de tweede ronde verloor van Aleksander Dogopolov. De Nederlander meldde zich daarna af voor het toernooi in Miami.

Bij zijn terugkeer in Nederland werd zijn coach Mark de J. gearresteerd. De Rotterdammer wordt verdacht van moord of doodslag op zakenman Koen Everink. Haase wil niets meer kwijt over die zaak: "Justitie moet in alle rust zijn werk kunnen doen."

Niet topfit

De Zuid-Hollander, die onder meer in Dubai revalideerde van zijn kniekwetsuur, is naar eigen zeggen nog niet topfit: "Het gaat nog stroef, maar ik probeer wel toernooien te spelen", lichtte Haase toe tegenover De Telegraaf.

Thiemo de Bakker komt dit weekend in Monte Carlo al in actie in de kwalificaties.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!