Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Gesink rijdt na Tour de France ook Vuelta

Gesink rijdt na Tour de France ook Vuelta

RoadToRio

Cheer!

VALKENBURG - Robert Gesink rijdt dit jaar na de Ronde van Frankrijk ook de Ronde van Spanje. 

Deel dit artikel op social media

Ploegleider Nico Verhoeven van Lotto-Jumbo meldt zaterdag in een persbericht dat de 29-jarige Gesink dit jaar ook deelneemt aan de Vuelta. 

De klimmer uit Varsseveld verlengde zijn contract bij de Nederlandse formatie met twee jaar en Verhoeven is erg contact dat Gesink tot eind 2018 in dienst blijft van Lotto-Jumbo. 

''We zijn trots dat hij heeft gekozen voor ons plan richting 2018. Dit seizoen hebben we duidelijke doelen voor hem uitgestippeld, met onder meer de heuvelklassiekers, Baskenland, Zwitserland, Tour de France en de Vuelta'', aldus Verhoeven.

Amstel Gold Race

Gesink rijdt al zijn hele carrière voor de Nederlandse formatie, die eerst werd gesponsord door Rabobank en later door Belkin. Vorig jaar eindigde hij als zesde in de Tour de France. Die eindklassering haalde hij twee keer in de Vuelta.

Komende zondag rijdt hij de Amstel Gold Race.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robert aan!