Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Geen WK-medaille voor zeilster Bouwmeester

Geen WK-medaille voor zeilster Bouwmeester

RoadToRio

Cheer!

Marit Bouwmeester heeft tijdens de WK Laser Radial in Mexico naast een plak gegrepen. De tweevoudig wereldkampioene verprutste de laatste dag en kwam niet verder dan de vierde plaats.

Deel dit artikel op social media

Bouwmeester kende een slechte start in Nuevo Vallarta met een 17de plaats. Met de winst in de tweede, derde, vierde en vijfde race ging de 27-jarige zeilster echter comfortabel aan de leiding. Op de laatste dag ging het mis. Met de 19de plaats in de 12de race kukelde ze van het podium en daar veranderde de derde plaats in de slotrace niets meer aan.

De Britse Alison Young veroverde haar eerste wereldtitel. Zij passeerde Paige Riley (VS) door de slotrace te winnen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marit aan!