Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

EK judo: zevende plek voor Jeroen Mooren

EK judo: zevende plek voor Jeroen Mooren

RoadToRio

Cheer!

KAZAN - Op de eerste dag van de Europese kampioenschappen judo in Kazan is Jeroen Mooren (-60 kg) als zevende geëindigd. De Nijmegenaar verloor zijn herkansingsfinale van Hovhannes Davtyan en zag zo de strijd om het brons aan zijn neus voorbij gaan. De Armeniër, als zesde geplaatst, was binnen een minuut op ippon te sterk voor Mooren. 

Deel dit artikel op social media

Mooren, zelf als achtste geplaatst, begon zijn wedstrijddag met een snelle zege op Denys Bilichenko. De Oekraïner moest binnen dertig seconden aftikken toen hij in een armklem belandde. In de tweede ronde won Mooren ook van de Portugees Nuno Carvalho. In de kwartfinale tegen de als eerste geplaatste Orkhan Safarov liep de tweevoudige winnaar van EK-brons al snel tegen een straf aan die hem uiteindelijk fataal bleek, waardoor Mooren veroordeeld werd tot de herkansingsfinale.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeroen aan!