Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dubbelslag rolstoeltennisster Griffioen in Johannesburg

Dubbelslag rolstoeltennisster Griffioen in Johannesburg

Paralympisch RoadToRio

Cheer!

JOHANNESBURG - Jiske Griffioen heeft haar positie aan kop van de wereldranglijst voor rolstoeltennissters verstevigd met de winst van de ACSA Open in Johannesburg, Zuid-Afrika. De Woerdense pakte met Aniek van Koot ook de dubbelspeltitel.

Deel dit artikel op social media

In een 'rematch' van de finale van 2015 won Griffioen met 6-2, 7-5 van de Duitse Sabine Ellerbrock. De zege was zwaarbevochten.

Lees meer op de site van de KNLTB.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jiske en Aniek aan!