Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Derde zege ijshockeyers op WK

Derde zege ijshockeyers op WK

EK en WK

Cheer!

JACA -  De Nederlandse ijshockeyers hebben op het WK (divisie 2A) in het Spaanse Jaca ook de derde wedstrijd gewonnen. IJsland werd met 3-0 (2-0, 0-0, 1-0) verslagen.

Deel dit artikel op social media

Raphael Joly en Max Hermens brachten de ploeg van coach Chris Eimers al in de eerste periode op een 2-0 voorsprong. Die stand bleef tot vlak voor tijd op het scorebord staan. Met nog 23 seconden te spelen tekende Kevin Bruijsten voor de eindstand.

Goalie Sjoerd Idzenga zag 25 schoten op zich afkomen, maar hield zijn doel schoon. Oranje speelt in Jaca nog tegen China en het sterke België. Bij toernooiwinst promoveert de ploeg naar divisie 1B, het derde mondiale niveau.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!