Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De Koningsdag van baanwielrenner Hugo Haak

De Koningsdag van baanwielrenner Hugo Haak

RoadToRio

Cheer!

AKERSLOOT – Koningsdag was voor de meeste sporters een dag als alle andere: trainen, trainen en nog eens trainen. Om straks in Rio optimaal aan de start te verschijnen. Baanwielrenner Hugo Haak liet ons zien hoe zijn Koningsdag eruitzag.

Deel dit artikel op social media

@hugohaak - Bedankt voor het volgen, morgen gaat hier @kaj.hendriks verder. Heel #TeamNL suc6 met de laatste 100 dagen! 💪🏼 #RoadToRio

Een foto die is geplaatst door Official TeamNL Instagram🇳🇱 (@teamnlinsta) op 27 Apr 2016 om 1:26 PDT

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Hugo aan!