Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De dag van triatlete Maaike Caelers

De dag van triatlete Maaike Caelers

RoadToRio

Cheer!

CHRISTCHURCH - Iedere dag beheert een sporter de social media-accounts van TeamNL. Zondag was Maaike Caelers aan de beurt. De triatlete is momenteel in Nieuw-Zeeland, wat ze als haar tweede thuis beschouwt. Bekijk hier hoe haar dag eruitzag.

Deel dit artikel op social media

@maaikecaelers - Geen #feyutr, maar een avondje kiwicultuur snuiven en een rugbywedstrijd bezoeken! #kiwi #rugby #TeamNL #NewZealand

Een video die is geplaatst door Official TeamNL Instagram🇳🇱 (@teamnlinsta) op 24 Apr 2016 om 10:29 PDT

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maaike aan!