Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De dag van atleet Patrick van Luijk

De dag van atleet Patrick van Luijk

RoadToRio

Cheer!

FLORIDA - Iedere dag beheert een sporter de social media-accounts van TeamNL. Zondag was atleet Patrick van Luijk aan de beurt. Hij is momenteel in Florida op trainingskamp. Bekijk hier hoe zijn dag eruitzag.

Deel dit artikel op social media

'Smile when it hurts' #ijsbad #6graden #trainingskamp #TeamNL #RoadtoRio #brrr #deweekvanpatrick

Een foto die is geplaatst door TeamNL&Dex (@echtteamnl) op 17 Apr 2016 om 11:12 PDT

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Patrick aan!