Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dagzege Groenewegen in Yorkshire

Dagzege Groenewegen in Yorkshire

RoadToRio

Cheer!

SETTLE - Dylan Groenewegen heeft in de Ronde van Yorkshire de eerste etappe op zijn naam geschreven. De 22-jarige renner van Lotto-Jumbo was in de rit over 186 kilometer van Beverley naar Settle de snelste in de massasprint. 

Deel dit artikel op social media

Nadat de vluchtgroep van de dag ruim van tevoren was ingerekend, probeerden Thomas Voeckler en Steve Cummings een sprint te vermijden. Ook hun poging liep echter op niets uit. 

In de finishstraat bleef Groenewegen vervolgens de Australiër Caleb Ewan en de Duitser Nikias Arndt voor. Zaterdag mag hij zich in de rit van Otley naar Doncaster (136 kilometer) hullen in de leiderstrui.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dylan aan!