Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bondscoach Paralympische zwemmers Mark Faber bezoekt testevent in Rio

Bondscoach Paralympische zwemmers Mark Faber bezoekt testevent in Rio

Coaching Paralympisch RoadToRio

Cheer!

RIO - Mark Faber, bondscoach van de Paralympische zwemmers, bezocht in april het testevent zwemmen voor de Spelen in Rio en deed daar positieve indrukken op. Bekijk hier een korte impressie van zijn bezoek. 

Deel dit artikel op social media

.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mark aan!