Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bokser Van der Pas ronde verder op OKT

Bokser Van der Pas ronde verder op OKT

RoadToRio

Cheer!

SAMSUN - Max van der Pas heeft de tweede ronde bereikt van het olympisch kwalificatietoernooi in het Turkse Samsun. De 23-jarige bokser won zijn eerste partij in de klasse tot 75 kilogram op punten (3-0) van de Zwitser Davide Faraci.

Deel dit artikel op social media

Van der Pas treft dinsdag in de tweede ronde Xhek Paskali uit Duitsland, die in de eerste ronde een bye had. Bij het toernooi om de Chemie Pokal vorige maand in Duitsland verloor Van der Pas nog van Paskali (1-2).

Beste drie

In Turkije moet Van der Pas bij de beste drie in zijn gewichtsklasse eindigen om een startbewijs voor de de Olympische Spelen van Rio de Janeiro te bemachtigen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Max aan!