Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Barning en Tabeling naar halve finales EK

Barning en Tabeling naar halve finales EK

RoadToRio

Cheer!

LA ROCHE SUR YON - De Nederlandse koppels Samantha Barning/Iris Tabeling en Eefje Muskens/Selena Piek hebben vrijdag bij de EK badminton in het Franse La Roche-Sur-Yon de halve finales in het vrouwendubbelspel bereikt. 

Deel dit artikel op social media

Het als tweede geplaatste duo Muskens/Piek won in drie games van het Duitse tweetal Isabel Herttrich en Birgit Michels: 17-21, 21-13, 21-10. Muskens en Piek spelen zaterdag tegen het Deense duo Maiken Fruergaard/Sara Thygesen om een plaats in de finale.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!