Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK indoor snel voorbij voor Bonevacia

WK indoor snel voorbij voor Bonevacia

RoadToRio

Cheer!

PORTLAND - Voor Liemarvin Bonevacia zitten de wereldkampioenschappen indoor er na een race op de 400 meter op. De Nederlands recordhouder eindigde in Portland in zijn serie als derde. 

Deel dit artikel op social media

De nummers een en twee van elke serie plaatsen zich voor de halve finales. Ook de twee snelste verliezers van de vijf series mogen verder. De tijd van Bonevacia (47,48 seconden) was onvoldoende om via die vluchtroute naar de halve finales te mogen. De Nederlander passeerde als vierde de streep, maar door de diskwalificatie van Michael Mathieu (Bahamas) schoof hij een plaats op.

Later vanavond komt Sifan Hassan in actie in de series van de 1.500 meter. Hensley Paulina en Churandy Martina strijden om een plaats in de halve finales van de 60 meter. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Liemarvin aan!