Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wisselend resultaat voor beachvolleybalkoppels in Rio

Wisselend resultaat voor beachvolleybalkoppels in Rio

RoadToRio

Cheer!

Madelein Meppelink en Marleen van Iersel zijn snel uitgeschakeld op het grandslamtoernooi van Rio de Janeiro. Het Nederlandse beachvolleybalduo verloor met 2-1 van het als eerste geplaatste Braziliaanse koppel Agatha Bednarczuk en Barbara Seixas De Freitas: 19-21, 21-18, 10-15.

Deel dit artikel op social media

In het mannentoernooi strandden Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst ook al in de openingsronde. Zij waren niet opgewassen tegen de Amerikanen Phil Dalhausser en Nick Lucena: 19-21 en 14-21.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen wisten in de tweede ronde wel te overtuigen. Ze wonnen vrijdag met duidelijke cijfers van de als derde geplaatste Amerikanen Jake Gibb en Casey Patterson: 21-15 en 21-17.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Rimke, Marleen, Christiaan, Jantine, Robert, Reinder, Sophie, Alexander, Jolien en Madelein aan!