Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wakker worden met de sporters van TeamNL

Wakker worden met de sporters van TeamNL

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Afgelopen week hebben jullie misschien al meegekregen dat het Instagram- (@echtteamnl) en het Twitter-account (teamNLtweets) van TeamNL iedere dag worden overgenomen door de sporters van TeamNL. Hierdoor kunnen wij jullie vandaag een mooi overzicht bieden van de leukste wake up-selfies van de sporters!

 

Deel dit artikel op social media

Handbalster Tess Wester had de eer om te beginnen met het overnemen van de social media-accounts van TeamNL, om jullie de leukste inside-beelden te geven. Zo kun je terugblikken op de dag van Tess Wester, een dag voor hun EK-kwalificatiewedstrijd.

Ready for today!! Super hard werken om klaar te zijn voor de EK-kwalificatiewedstrijd van morgen! #TeamNL

A photo posted by TeamNL&Alexander🏐🏖 (@echtteamnl) on Mar 8, 2016 at 12:17am PST

Woensdag was waterpoloster Maud Megens aan de beurt. Niet alleen had het dameswaterpoloteam die dag twee trainingen op de agenda staan, ’s avonds zijn zij ook nog langs geweest bij de Olympische kwalificatiewedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Zweden. Talk about teamspirit, TeamNL!

Op donderdag was het vanwege het tijdverschil even wachten op Niek Kimmann, die op dit moment met het hele BMX-team in Florida zit. Niek stuurde ons prachtige beelden van de trainingen en liet ons ook zien hoe ze ontspannen op deze dagen.

Vrijdag is volleybalster Laura Dijkema aan de beurt. Privétraining, krachttraining en tussendoor nog even een powernap; alles voor de beste resultaten.

Bom dia vanuit Portugal! De Paralympische baanwielrenner Teun Mulder moet nog even wakker worden, maar maakt zich klaar voor een laatste trainingsdag in Portugal. Natuurlijk moet de was ook nog even gedaan worden, want de dag erna vertrekt hij met zijn maatje op de tandem Tristan Bangma naar Milaan voor het WK.

Hoi! @teun_m hier vanuit Portugal! Laatste trainingsdag vandaag, morgen ✈️ naar Milaan voor WK 🚴🏼 #TeamNL #uurtjevroegerhier

A photo posted by TeamNL&Alexander🏐🏖 (@echtteamnl) on Mar 11, 2016 at 11:50pm PST

Windsurfster Lilian de Geus bereidt zich op een iets andere manier dan normaal voor op haar wedstrijden. Zo heeft zij namelijk twee trainingen im Schnee in plaats van op het water. Net iets anders, lekker zwaar en ook nog eens leuk!

Deze week begint goed met handbalster Estavana Polman. Zij gaf ons maandag een unieke inkijk in haar drukke leven vol met trainingen en mediabezoekjes. Kijk je mee? 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tess, Maud, Niek, Laura, Teun, Lilian en Estavana aan!