Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

TeamNL met Tan: Arno Havenga

TeamNL met Tan: Arno Havenga

Coaching RoadToRio

Cheer!

GOUDA - Bekijk de eerste aflevering in een serie vlogs 'TeamNL met Tan', waarbij Humberto Tan op bezoek gaat bij een sporter of coach van TeamNL. Deze keer: Arno Havenga, bondscoach van de waterpolovrouwen, die volop in voorbereiding zijn op het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT), van 21 tot en met 28 maart in Gouda.

Deel dit artikel op social media

   

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Arno aan!