Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tafeltennissters uitgeschakeld in kwartfinales WK

Tafeltennissters uitgeschakeld in kwartfinales WK

RoadToRio

Cheer!

KUALA LUMPUR - De Nederlandse tafeltennissters zijn er donderdag niet in geslaagd de halve finales te bereiken van het WK voor teams in Kuala Lumpur. 

Deel dit artikel op social media

In de kwartfinale was China een maatje te groot voor het team van bondscoach Elena Timina, dat met 3-0 verloor in de Maleisische hoofdstad.

Na eerder op dag al een marathonpartij te hebben uitgevochten met Oostenrijk, was China één van de zwaarste tegenstanders die Nederland kon treffen. Li Jiao pakte de eerste game tegen Liu Shiwen, maar werd daarna overklast (3-1). Britt Eerland wist geen vuist te maken tegen Li Xiaoxia (3-1).

Li Jie maakte het nog spannend in de derde wedstrijd. Een vijfde game moest de uitkomst bieden in een wedstrijd die op en neer golfde. Jie kreeg zelfs een matchpoint op 10-9, meer ging uiteindelijk toch ten onder: 3-2.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie, Britt en Jiao aan!