Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tafeltennissters kruipen door het oog van de naald op WK

Tafeltennissters kruipen door het oog van de naald op WK

RoadToRio

Cheer!

KUALA LUMPUR - De Nederlandse tafeltennissters hebben zich donderdag geplaatst voor de kwartfinales van het WK in Maleisië, maar daar moesten de vrouwen wel heel diep voor gaan.

Deel dit artikel op social media

Het team van bondscoach Elena Timina kwam terug uit geslagen positie tegen Oostenrijk en won met 3-2.

Britt Eerland dreigde bij een 2-0 achterstand te verliezen van Sofia Polcanova. In de eerste game stond het 10-3, toen Eerland de wedstrijd in handen nam. Ze won negen punten op rij, pakte de game en won uiteindelijk met 3-1.

Na een zege van Li Jiao moest Li Jie de wedstrijd beslissen. In de vijfde en beslissende game kreeg ze echter een matchpoint tegen. Li Qiangbing verzilverde die niet, waarna Jie wel toesloeg op wedstrijdpunt.

''Dit is ongelofelijk. Ik dacht dat we eruit lagen toen Britt achter stond tegen Sofia'', aldus Timina.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie, Britt en Jiao aan!