Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Succesvolle start boksers TeamNL in Chemnitz

Succesvolle start boksers TeamNL in Chemnitz

RoadToRio

Cheer!

CHEMNITZ - Enrico LaCruz, Max van der Pas en Roy Korving zijn woensdag voor het eerst in de ring gekomen in de strijd om de Chemie Pokal in Chemnitz. De Nederlandse boksers wonnen alledrie hun eerste wedstrijd.

Deel dit artikel op social media

Enrico LaCruz won in de klasse tot 60 kilogram met 3-0 van Adthe Gashi (Duits kampioen in 2014 en zilverenmedaillewinnaar bij het Duits kampioenschap in 2015. LaCruz bokst donderdag tegen de Engelsman Callum French, die woensdag met 2-1 van de Mongool Dorjnyambuu won.

Max van der Pas (75 kg) opende het toernooi tegen tegen de Mongoolse kampioen Narmandakh Shinebayar. Hij won met 2-1. Donderdag bokst hij in de halve finale tegen Xhek Pascali uit Duitsland.

Roy Korving (91 kg) overklaste de Igor Jakubowski (zilveren medaillewinnaar bij het EK 2015) met 3-0. Donderdag is zijn tegenstander Igor Teziev uit Duitsland.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Enrico, Max en Roy aan!