Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Selectie EK badminton in Frankrijk bekendgemaakt

Selectie EK badminton in Frankrijk bekendgemaakt

RoadToRio

Cheer!

NIEUWEGEIN - Technisch directeur Claus Poulsen van Badminton Nederland heeft vandaag de selectie bekendgemaakt voor het EK Individueel voor mannen, vrouwen en koppels in het Franse La Roche sur Yon. Het toernooi wordt van 26 april tot en met 1 mei 2016 gespeeld en is het laatste toernooi dat nog meetelt in het kwalificatietraject richting de Olympische Spelen van Rio de Janeiro 2016.

Voor Nederland zullen uitkomen op de volgende onderdelen:

Mannenenkel
Erik Meijs
Nick Fransman

Vrouwenenkel
Gayle Mahulette

Mannendubbel
Ruben Jille / Robin Tabeling

Vrouwendubbel
Selena Piek/ Eefje Muskens
Samantha Barning/ Iris Tabeling

Gemengd dubbel
Selena Piek / Jacco Arends
Ruben Jille/ Iris Tabeling

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Samantha, Eefje, Iris, Selena, Jacco, Gayle, Nick, Ruben en Robin aan!