Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Road to Rio: kogelstootster Lara Baars bij NOS op 3

Road to Rio: kogelstootster Lara Baars bij NOS op 3

RoadToRio

Cheer!

In de aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro volgt NOS op 3 de voorbereiding van Nederlandse sporters. Deze week waren ze op bezoek bij kogelstootster Lara Baars, die zich heeft gekwalificeerd voor de Paralympische Spelen. 

Deel dit artikel op social media

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Lara aan!