Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Polman speelde weer naar hartelust

Polman speelde weer naar hartelust

RoadToRio

Cheer!

ALMERE - Estavana Polman dartelde woensdag door de Topsporthal van Almere. De grote vedette van het Nederlands vrouwenhandbalteam dacht geen moment aan haar hart. "Ik voel me goed", zei ze na de ruime overwinning van Oranje op Spanje (31-21). Polman scoorde vier keer.

Deel dit artikel op social media

De Arnhemse lag vorige maand nog even in het ziekenhuis vanwege heftige hartritmestoornissen. Dat was schrikken, maar al snel werd haar verteld dat ze gewoon kon blijven sporten. "We hebben het onder controle en we gaan nog meer onderzoeken doen."

En dus speelde Polman woensdagavond in Almere zonder schroom. "Ik heb nergens last van gehad, het ging gewoon lekker", vertelde ze na afloop glunderend.

"Het was even afwachten of we onze eerste wedstrijd na het WK weer zo goed konden spelen. Als je dan met tien doelpunten verschil wint en zo lekker speelt, geeft dat wel een heerlijk gevoel."

De opbouwspeelster was zwaar onder de indruk van de ambiance in de Almeerse topsporthal. Het kabaal vanaf de tribunes voor de internationals die eind vorig jaar stuntten met zilver op het WK was oorverdovend. Alle kaarten waren binnen 24 uur uitverkocht. "Laten we de volgende keer maar in Ahoy spelen."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Estavana aan!