Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Pieter-Jan Postma verwacht een mooie week

Pieter-Jan Postma verwacht een mooie week

RoadToRio

Cheer!

BARCELONA - zeiler Pieter-Jan Postma zeilt vanaf vandaag het Open Europees Kampioenschap Finn in Barcelona. Voor Postma is dit EK het eerste grote evenement van dit jaar en belangrijk in aanloop naar de Spelen in augustus. Zaterdag 12 maart wordt de afsluitende medalrace gevaren.

Postma begon het jaar met een langdurig trainingskamp in Nieuw Zeeland en won het Nieuw Zeelands kampioenschap onder andere van de ervaren Finn-zeilers Josh Junior en Andrew Murdoch. Zie uitslag hier.
 
Postma is er klaar voor
Na afloop van de practice race op zondag 6 maart liet Postma het volgende weten: "Er verschijnen komende week 99 boten aan de start uit meer dan 30 verschillende landen. Het belooft een mooie strijd te worden. Vandaag hadden we de practice race dat ging goed ik werd vijfde. Het materiaal is klaar. Het wordt een mooie week."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Pieter-Jan aan!