Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nuis imponeert op afsluitende 1.000 meter

Nuis imponeert op afsluitende 1.000 meter

EK en WK

Cheer!

Kjeld Nuis heeft het seizoen tijdens de wereldbekerfinale in Heerenveen afgesloten met winst van de 1.000 meter: 1.08,94. Hij won daarmee ook het eindklassement, voor de op doping betrapte en afwezige Pavel Koelizjnikov.

Deel dit artikel op social media

Nuis was tijdens de afsluitende 1.000 meter 0,14 sneller dan Kai Verbij, die in 1.09,08 tweede werd. De Rus Denis Joeskov (1.09,22) was goed voor het brons.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!