Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nouchka Fontijn naar trainingskamp in Belfast

Nouchka Fontijn naar trainingskamp in Belfast

RoadToRio

Cheer!

DEN HAAG - Nouchka Fontijn heeft in overleg met Bondscoach Hennie van Bemmel en haar coach Adbul Fkiri besloten om voor de tweede maal dit jaar deel te nemen aan een internationaal trainingskamp in Belfast (Noord-Ierland). Het trainingskamp is van 15 tot en met 22 maart.

Deel dit artikel op social media

In de aanloop naar het toernooi om de Strandja Cup in Sofia (Bulgarije) koos ze ook voor een soortgelijk trainingskamp. Dat is goed bevallen, getuige de overwinning in dit sterk bezette toernooi.

Het trainingskamp duurt acht dagen en is een voorbereiding op de belangrijke komende evenementen, waarvan het Europese Olympische kwalificatietoernooi de eerste is. Dit wordt gehouden in het Turkse Samsun van vrijdag 8 tot en met zondag 17 april 2016.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nouchka aan!