Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlandse schaatsers winnen ploegenachtervolging

Nederlandse schaatsers winnen ploegenachtervolging

EK en WK

Cheer!

De Nederlandse ploeg heeft tijdens het afsluitende finaleweekend van het wereldbekerseizoen de ploegenachtervolging gewonnen. Jan Blokhuijsen, Douwe de Vries en Arjan Stroetinga kwamen na 3.42,28 over de eindstreep.

Deel dit artikel op social media

Daarmee waren ze 1,14 sneller dan de Noren, die tweede werden. Polen werd derde, de Italiaanse schaatsers werden vierde en laatste.

Inzell

In Inzell en tijdens de reguliere wereldbekerwedstrijd in Heerenveen werden de Nederlandse schaatsers ook eerste. Daardoor eindigen ze ook bovenaan in het algemeen klassement. Noorwegen eindigt met een punt voorsprong op Polen als derde.

Blokhuijsen, De Vries en Stroetinga werden in februari bij de WK afstanden in Kolomna wereldkampioen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!