Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Na Gal melden ook Werth en Lütkemeier af voor Indoor Brabant

Na Gal melden ook Werth en Lütkemeier af voor Indoor Brabant

RoadToRio

Cheer!

Na Edward Gal moeten ook de Duitse topamazones Isabell Werth en Fabienne Lütkemeier verstek laten gaan bij de wedstrijd in Den Bosch.

Deel dit artikel op social media

Werth was van plan om Indoor Brabant te gebruiken als laatste test voor de wereldbekerfinale later deze maand in Gothenburg, maar haar paard Don Johnson raakte vlak voor vertrek naar Nederland gewond. Lütkemeier viel hard tijdens de training en liep daarbij een gekneusde heup op. Daardoor kan ook zij niet meedoen.

Gisteren moest Edward Gal afzeggen. Gal viel tijdens de training van zijn paard, waarbij hij zijn pols en rug blesseerde. Hij zou in Den Bosch voor het eerst sinds de EK dressuur in Aken weer op Undercover uitkomen, maar dat gaat dus niet door. Hoe lang de 46-jarige ruiter uit de roulatie is, is niet bekend.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Edward aan!