Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Minderhoud wint grand prix in Den Bosch

Minderhoud wint grand prix in Den Bosch

RoadToRio

Cheer!

Hans Peter Minderhoud heeft tijdens Indoor Brabant met Glock’s Flirt de grand prix gewonnen. De verschillen waren klein in de Brabanthallen. Minderhoud kwam tot een score van 76,480 procent. D Spaanse Beatrix Ferrer-Salat noteerde met Delgado precies 76 procent. Diederik van Silfhout werd derde met Arlando N.O.P.: 75,760 procent.

Deel dit artikel op social media

Tegenvaller voor Anky van Grunsven, voorzitter van de organisatie, was de late afzegging van de Duitse Isabelle Werth. Haar paard Don Johnson had zich donderdag geblesseerd. Ook Minderhouds partner Edward Gal ontbrak in Den Bosch. Hij moest verstek laten gaan na een val van zijn paard.

Niet minder waard

Minderhoud vond niet dat zijn zege daardoor minder waarde had. "Ik win met een percentage van ruim 76 procent, dat is ook echt goed. Als ik met 73 procent had gewonnen, was ik minder tevreden geweest. Zeker de eerste piaffe en passage gingen goed", vertelde de ruiter uit Oosterbeek.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Hans Peter, Diederik en Edward aan!