Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Minderhoud rijdt met Flirt naar wereldbeker

Minderhoud rijdt met Flirt naar wereldbeker

RoadToRio

Cheer!

GOTENBURG - Dressuurruiter Hans Peter Minderhoud heeft in Göteborg de wereldbeker in de wacht gesleept. Op de rug van Flirt reed hij een prachtige kür, die werd beloond met een score van 82,357 procent.

Deel dit artikel op social media

Bij afwezigheid van Edward Gal (winnaar in 2010), Charlotte Dujardin (2014 en 2015), Helen Langehanenberg (2013) en Isabell Werth (2007) waren Minderhoud en de 'thuisrijders' Tinne Vilhelmson en Patrik Kittel de titelfavorieten.

Minderhoud rijdt Zweden zoek

Minderhoud, in 2009 vierde, had de beide Zweedse combinaties vrijdag al achter zich gehouden in de grand prix en deed dat zondag weer in de kür op muziek. Met 81,429 procent kwam Vilhelmson nog het dichtst in de buurt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Hans Peter aan!