Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ligtlee uitgeschakeld op keirin

Ligtlee uitgeschakeld op keirin

RoadToRio

Cheer!

LONDEN - Elis Ligtlee heeft zich op de wereldkampioenschappen baanwielrennen niet weten te plaatsen voor de finale van het onderdeel keirin. De Europees kampioene van 2015 werd in Londen zesde en laatste in haar heat in de halve finales.

Deel dit artikel op social media

Ligtlee verloor nog voor de laatste ronde de aansluiting met onder anderen de Chinese Shuang Guo en de Duitse Kristina Vogel. Ze boog haar hoofd en kwam op ruime achterstand over de finish. Eerder had ze al een herkansingsronde nodig om zich voor de volgende ronde te plaatsen.

Voor Laurine van Riessen zat het toernooi er al op. Zij kwam er ook in haar herkansingsronde niet aan te pas. Voor beide Nederlandse sprintsters is het tot nu toe geen succesvol WK; gisteren werden ze nog teleurstellend zesde op de teamsprint.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Elis aan!