Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Geen verrassingen in EK-selectie

Geen verrassingen in EK-selectie

RoadToRio

Cheer!

Vijftien judoka’s zijn opgenomen in de selectie voor de Europese kampioenschappen judo, eind april in Kazan. De complete Nederlandse top zal naar Rusland afreizen. Kim Polling (-70 kg) gaat op jacht naar haar vierde achtereenvolgende EK-titel. Ook Sanne Verhagen (-57 kg), die momenteel werkt aan haar herstel, is opgenomen in de selectie voor de continentale titelstrijd.

Deel dit artikel op social media

De selectie bestaat uit Sanne Verhagen (-57 kg), Anicka van Emden (-63 kg), Juul Franssen (-63 kg), Kim Polling (-70 kg), Guusje Steenhuis, Marhinde Verkerk (-78 kg), Tessie Savelkouls (+78 kg), Jeroen Mooren (-60 kg), Dex Elmont (-73 kg), Sam van 't Westende (-73 kg), Frank de Wit (-81 kg), Noël van ’t End (-90 kg), Henk Grol (-100 kg), Michael Korrel (-100 kg) en Roy Meyer (+100 kg).
 Jennifer Wichers (-63 kg) en Karen Stevenson (-78 kg) zijn als reserve aangewezen.

Het toernooi in Kazan, waar veel punten voor de Olympische ranglijst te verdienen zijn, vindt plaats van 21 tot en met 24 april. Nederland neemt niet deel aan de landenwedstrijd.
 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeroen, Sam, Frank, Noël, Maarten, Mark, Juul, Tessie, Henk, Roy, Michael, Sanne, Anicka, Sanne, Mark, Birgit, Dex, Marhinde, Guusje, Benito en Kim aan!