Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Geen finale voor Brouwer en Meeuwsen in Vitória

Geen finale voor Brouwer en Meeuwsen in Vitória

RoadToRio

Cheer!

VITORIA - Beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn er niet in geslaagd de finale van het Vitória Open in Brazilië te bereiken.

Deel dit artikel op social media

Het duo leek in de halve finales op weg naar de overwinning, maar gaven in de derde set een voorsprong van vier punten uit handen tegen de Italianen Paolo Nicolai en Daniele Lupo: 18-21, 21-15, 13-15.

Brouwer en Meeuwsen spelen zondag voor de bronzen medaille. Vorige week pakten ze al brons op het grandslamtoernooi van Rio de Janeiro.

Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst werden eerder op de dag uitgeschakeld in de kwartfinales. Zij hadden weinig kans tegen de Italiaanse toppers Alex Ranghieri en Adrian Carambula: 21-16, 21-18. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Alexander en Robert aan!