Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

El Ghazi helpt Jong Oranje aan zege in oefenduel met Jong Noorwegen

El Ghazi helpt Jong Oranje aan zege in oefenduel met Jong Noorwegen

RoadToTokyo

Cheer!

LA MANGA - Jong Oranje heeft vrijdagavond de oefenwedstrijd tegen Jong Noorwegen met 1-0 gewonnen. Anwar El Ghazi maakte in het Spaanse La Manga het enige doelpunt van het duel.

Deel dit artikel op social media

De interland begon met een minuut stilte vanwege het overlijden van Johan Cruijff. Bondscoach Fred Grim had in zijn opstelling plaats voor één debutant: Bart Ramselaar van Utrecht stond op het middenveld naast Jorrit Hendrix en Joris van Overeem.

Jong Oranje kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via El Ghazi en dat bleek uiteindelijk ook de eindstand. Na rust maakte De Graafschap-aanvaller Vincent Verweij ook nog zijn debuut voor Jong Oranje.

De ploeg van Grim speelt dinsdagavond nog een oefenwedstrijd tegen Jong Servië. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!