Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Edward Gal start niet in Wereldbekerfinale dressuur

Edward Gal start niet in Wereldbekerfinale dressuur

RoadToRio

Cheer!

​ERMELO - Edward Gal heeft vandaag laten weten dat hij niet van start zal gaan in de Wereldbekerfinale in Gothenburg volgende week. Gal viel vorige week thuis in de training van een paard en ondervindt nog teveel last van de gevolgen hiervan. De prioriteit ligt voor Edward Gal nu op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Gal’s partner Hans Peter Minderhoud reist als een van de favorieten naar Gothenburg.

Deel dit artikel op social media

Edward Gal moest Indoor Brabant vorige week laten schieten, omdat hij thuis van een paard was gevallen. Ondanks dat Gal met Glock’s Voice niet in de Brabanthallen aan start kwam, plaatste hij zich toch voor de wereldbekerfinale, die van 25 tot en met 28 maart plaatsvindt in Gotenburg. Gal heeft nog te veel last van de gevolgen van de val en heeft zich afgemeld voor de finale.

Voor Nederland komt nu alleen Hans Peter Minderhoud aan start in de wereldbekerfinale voor dressuurruiters. Na het afzeggen van regerend kampioen Charlotte Dujardin en de Duitse Isabell Wert hoort Minderhoud met zijn vosruin Glock’s Flirt zeker bij de favorieten voor de titel in de wereldbekerfinale.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Edward en Hans Peter aan!