Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De week van: de Orange Angels

De week van: de Orange Angels

RoadToRio

Cheer!

PAPENDAL - Elke maandag blikken we terug op een week van onze topsporters via social media. Deze week: de rolstoelbasketbalsters. De dames verbleven afgelopen week in Oostenrijk, waar ze een trainingsstage hadden met vier oefenwedstrijden tegen het mannen-rolstoelbasketbalteam van Oostenrijk: de Sitting Bulls. Wil jij zien hoe die verlopen zijn? Kijk dan mee naar de Week van: de Orange Angels.

Deel dit artikel op social media

Het vertrek
Donderdag reist het team naar Klosterneuburg. Met 1100 kilometer voor de boeg, vertrekken de dames met een speciale 'TeamNL_Paralympisch-bus' vol enthousiasme naar Oostenrijk. Er staat ze een paar zware wedstrijden te wachten, maar ze hebben er zin in!

- Tussen alle basketbalspullen spot Barbara van Bergen ook een rood doosje met ‘Ski’ erop. Zouden de paralympische skiërs deze vergeten zijn? Oeps haha!

Bakkie vol geladen! Of we go to #Vienna. #wheelchairbasketball weekend vs #sittingbulls #OrangeAngels

A photo posted by Barbara van Bergen (@bvbergen) on Mar 3, 2016 at 12:04am PST


De trainingsstage
De dames verliezen alle wedstrijden van de Sitting Bulls heren, maar ze laten zich daardoor niet uit het veld slaan. Met videobeelden blikken ze terug op de wedstrijden en elke wedstrijd verbeteren de meiden zichzelf. That’s the spirit!

De terugreis
De dames hebben veel geleerd van de vier wedstrijden tijdens hun trainingsstage. Ze zijn zeer tevreden met hun weekje in Oostenrijk! Nog 6 maanden en dan mogen zij los in Rio de Janeiro! Veel succes met de verdere voorbereidingen Orange Angels!

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jitske, Daphne, Evelyn, Bo, Carina, Mariska, Chèr, Roos, Barbara, Inge, Ilse, Lucie, Sanne en Fleur aan!